Onderhoudsbeurten en apk-keuring in onze garage in Ommen

Service

Onderhoudsbeurten en apk-keuring in onze garage in Ommen

Een auto met alleen de juiste banden is bij lange na niet compleet. Het is van belang dat de auto in zijn volledigheid goed onderhouden is. Bandenservice Ommen B.V. staat altijd voor u klaar om het beste uit uw auto te halen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de kleine- en grote beurt.

Apk en onderhoud van uw auto

Laat regelmatig een onderhoudsbeurt uitvoeren, zodat u zeker weet dat u in een veilige en betrouwbare auto zit. Het is aan te raden om de auto na een bepaald aantal kilometers op de teller te laten controleren op diverse punten. Soms kijkt men naar het rijgedrag om de omvang van een onderhoudsbeurt te bepalen. Belangrijke onderdelen, zoals remmen, banden, ruitenwissers, uitlaat en diverse vloeistoffen staan altijd op de lijst om gecontroleerd te worden. Als blijkt dat deze vervangen of gerepareerd moeten worden, neemt Bandenservice Ommen B.V. contact met u op. Na uw goedkeuring beginnen de monteurs met sleutelen. Zo bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig weer de weg op kunt.
Apk en onderhoud van uw auto
Apk en onderhoud van uw auto
Gratis apk bij een grote beurt

Gratis apk bij een grote beurt

Uw jaarlijkse apk-keuring laat u goedkoop en deskundig uitvoeren bij Bandenservice Ommen B.V.. U kunt terecht met alle soorten auto's, van benzine- tot dieselmotoren. Door een deskundig advies van de apk-keurmeester bent u verzekerd van kwaliteit. Bij het uitvoeren van uw apk in combinatie met een grote onderhoudsbeurt betaalt u slechts de afmeldkosten van de keuring. De apk-keuring krijgt u dus geheel gratis.

Aircoservice

Tijdens een hete zomer wilt u graag dat de auto koel is. Hiervoor heeft u een goed werkende airconditioning nodig in uw auto. Bandenservice Ommen B.V. controleert uw auto met de juiste kennis en materialen zodat u in de auto kunt genieten van een koele zomer.
Aircoservice
Storingsdiagnose

Storingsdiagnose

Auto's van tegenwoordig hebben een elektronisch geheugen. Hierdoor wordt een storing of defect aan uw auto direct opgeslagen. Op deze manier kunnen wij makkelijker zien wat er mis is gegaan. Bandenservice Ommen B.V. maakt gebruik van speciaal diagnoseapparatuur om de fout of storing in uw auto te kunnen lezen. Hierdoor kunnen we sneller controleren wat er mis is en kunt u zo weer de weg op

24/7 pechservice, Bosch Car Service Pechhulp

Heeft u wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp. Ruim 50.000 andere Nederlandse automobilisten maken reeds gebruik van deze service.

Lees meer over de Bosch Car Service Pechhulp op de Bosch Car Service website.

Bosch Carservice
Truckservice

Pechservice truck

Bandenservice Ommen B.V. is aangesloten bij Truckpoint, een Europees servicenetwerk voor uw vrachtwagen. Heeft u pech onderweg? Truckpoint zorgt ervoor dat u snel uw weg kunt vervolgen. Voorkom onnodige hoge kosten en meld u vandaag nog aan.

Truckerbandenservice Nederland

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, of wilt u meer informatie?

Bel dan gerust naar 0529-45 37 84 om de mogelijkheden te bespreken. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen via ons contactformulier.