Onderhoudsbeurten en apk-keuring in Ommen

Contact

Een auto is niet compleet met alleen de juiste banden. Het is van belang dat de auto goed onderhouden is. Banden Service Ommen staat altijd voor u klaar om het beste uit uw auto te halen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de kleine en grote beurt.

Apk en onderhoud van uw auto

Laat af en toe een onderhoudsbeurt uitvoeren, zodat u zeker weet dat u in een veilige, betrouwbare auto zit. Het is aan te raden om de auto na een bepaald aantal kilometers op de teller te controleren op diverse punten. Soms kijkt men naar het rijgedrag om de omvang van een onderhoudsbeurt te bepalen. Belangrijke onderdelen, zoals remmen, banden, ruitenwissers, uitlaat en diverse vloeistoffen staan altijd op de lijst om gecontroleerd te worden. Als blijkt dat deze vervangen of gerepareerd moeten worden, neemt Banden Service Ommen contact met u op. Na uw goedkeuring beginnen de monteurs met sleutelen. Zo rijdt u zorgeloos en veilig.


Gratis apk bij een grote beurt

Uw jaarlijkse apk-keuring laat u goedkoop en deskundig uitvoeren bij Banden Service Ommen. U kunt terecht met alle soorten auto's, van benzine- tot dieselmotors. Door een deskundig advies van de apk-keurmeester bent u verzekerd van kwaliteit. Bij het uitvoeren van uw apk in combinatie met een grote onderhoudsbeurt betaalt u slechts de afmeldkosten van de keuring. De apk-keuring krijgt u dus geheel gratis.

U bent van harte welkom om met de monteur mee te kijken tijdens de apk-keuring. Kom snel langs.

Aircoservice

Tijdens een hete zomer wilt u graag koel in de auto zitten. Hiervoor heeft u een goedwerkende airconditioning nodig in uw auto. Banden Service Ommen controleert uw auto met de juiste kennis en materialen zodat u in de auto weer kunt genieten van een koele zomer.

Storingsdiagnose

Auto's van tegenwoordig hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect aan uw auto direct opslaat. Op deze manier kan makkelijker gevonden worden wat er mis is. Banden Service Ommen maakt gebruik van speciaal diagnoseapparatuur om de fout of storing te lezen. Op deze manier kunnen we sneller controleren wat er mis is en kunt u zo weer de weg op.

24/7 pechservice

Bosch Car Service Pechhulp

Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp. Ruim 50.000 andere Nederlandse automobilisten maken nu al gebruik van deze service.

Lees meer over de Bosch Car Service Pechhulp op de Bosch Car Service website.

Pechservice truck

Aircoservice

Banden Service Ommen is aangesloten bij Truckpoint, een Europees servicenetwerk voor uw vrachtwagen. Pech onderweg? Truckpoint zorgt ervoor dat u snel uw route voort kunt zetten. Voorkom hoge kosten en meld u nu aan.  

Voor meer informatie bekijkt u truckpoint.nl