Hoge kwaliteit auto-onderdelen

Onderdelen

Hoge kwaliteit auto-onderdelen

Wij werken met een uitmuntende kwaliteit aan auto-onderdelen zodat de levensduur van uw auto optimaal verlengd wordt. Is er vervanging nodig? Dan repareren wij het direct voor weinig.

Schokbrekers

Schokbrekers spelen een grote rol bij comfortabel rijden. Daarnaast bepalen zij ook voor een groot deel uw veiligheid. Schokdempers zorgen ervoor dat uw banden contact houden met de weg in alle weersomstandigheden.

Het kan gevaarlijk worden als de schokbrekers niet goed onderhouden zijn. Het is verstandig om één keer per jaar langs te komen bij Bandenservice Ommen B.V. om de schokdempers te inspecteren en te testen. Indien de onderdelen aan vervanging toe zijn, kunnen we nieuwe schokdempers voor u plaatsen. Uiteraard krijgt u altijd eerst een belletje voordat er aan uw auto gesleuteld wordt.

Schokbrekers
Uitlaat

Uitlaat

De uitlaat is een kwetsbaar deel van de motor. Een kapotte uitlaat zorgt voor geluidsoverlast en stoot onnodig veel gas uit. Voor reparatie of vervanging van uw uitlaat kunt u het beste langskomen bij de deskundige monteurs van Bandenservice Ommen B.V.. Voor bijna elk type auto hebben wij de juiste uitlaat op voorraad.

Remmen

Op uw remmen moet u kunnen bouwen. Gevaarlijke situaties ontstaan sneller wanneer uw remmen versleten zijn. Rij veilig en laat uw remblokken en remschijven regelmatig controleren. Zijn deze aan vervanging toe? Het professionele team van Bandenservice Ommen B.V. repareert of vervangt ze tegen geringe kosten.
Autoremmen
Autoremmen
Trekhaak

Trekhaken

De auto staat bekend om het vervoeren van mensen, maar er is nog zoveel meer uit te halen. De auto kan ingezet worden voor het vervoer van spullen, of zelfs voor het vervoer van een vakantieverblijf. Een trekhaak is hierbij onmisbaar. Met een trekhaak hangt u gemakkelijk een karretje of caravan achter uw auto. We beschikken over onder andere vaste trekhaken, afneembare trekhaken en wegklapbare trekhaken.

Accu

Gaat het starten van uw auto elke ochtend steeds moeilijker? Of geeft uw auto helemaal geen kik meer? Dan kan het zijn dat u een nieuwe accu nodig heeft. Laat uw auto controleren door de monteurs van Bandenservice Ommen B.V. en maak een keuze uit een groot assortiment accu’s van bekende merken. Voor een goed advies over de beste accu voor uw auto, kunt u bij ons terecht. De monteurs van Bandenservice Ommen B.V. kijken daarbij naar verschillende factoren, zoals de maat van de accu en de hoeveelheid stroom die een accu verbruikt. Bovendien gaan wij ook na wat u daadwerkelijk nodig heeft met uw rijgedrag. Zo bent u verzekerd van een nieuwe accu die past bij uw vervoermiddel en uw stijl van rijden. Bij ons kunt u daarnaast ook terecht voor een startaccu voor uw bus, camper, vrachtwagen of tractor.
Accu

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, of wilt u meer informatie?

Bel dan gerust naar 0529-45 37 84 om de mogelijkheden te bespreken. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen via ons contactformulier.