Complete bandenservice met zomerbanden en seizoensbanden


Banden Service Ommen

Voordelig zomerbanden kopen

Wilt u zomerbanden kopen, dan is Banden Service Ommen een betrouwbaar adres in de regio Dedemsvaart. Wij hebben voor een scherpe prijs vrijwel alle merken premium autobanden op voorraad, zoals Goodyear, Michelin, Vredestein, Continental en Dunlop in de meest gangbare maten. U bestelt bij ons naast banden voor personenauto's ook voordelig seizoensbanden voor de motor, bedrijfsbus en vrachtwagen. Tevens bieden wij een complete bandenservice aan, waarbij ons team de bestelde banden vakkundig monteert en uitlijnt.


De juiste autoband voor de zomer

Wij adviseren automobilisten altijd met een seizoensgebonden band te rijden. Winter- en zomerbanden bieden namelijk optimale stabiliteit en grip voor de weersomstandigheden en temperaturen. Zo is het verstandig om voor temperaturen van 7 °C en hoger speciale banden voor de zomer te monteren, met een rubbersamenstelling die bestand is tegen hitte en waarbij het bandenprofiel is afgestemd op een warm wegdek.


Ook ruim aanbod velgen

Bij de plaatsing van zomerbanden is het te overwegen deze inclusief nieuwe velgen te monteren. De oude velgen blijven dan om de winterbanden zitten en u doet ze samen in opslag. Veelvuldige montage en demontage van de velg verkort namelijk de levensduur. Bij Banden Service Ommen leveren we voor ieder type auto de juiste velgen en u heeft daarin alle keuze: van robuuste stalen velgen tot lichtmetalen velgen met een sportief uiterlijk.


Complete autoreparatieservice 

Bij Banden Service Ommen zijn we niet alleen gespecialiseerd in banden, u kunt in onze garage ook terecht voor autoreparaties, onderhoud, de kleine en grote beurt en we verzorgen tevens APK-keuringen waarbij onze service zich tot Dedemsvaart uitstrekt. Van het vervangen van de uitlaat, het inspecteren van de schokbrekers, tot het monteren van een trekhaak of het plaatsen van een nieuwe accu, onze garagemedewerkers voeren het vakkundig en met garantie voor u uit. Wij verwelkomen u graag in Ommen!