Bandenservice Ommen

Bandenservice Ommen B.V.

Groot assortiment aan banden

Zijn de banden van uw personenauto aan vervanging toe? Heeft u nieuwe banden nodig voor een motor, vrachtwagen of bestelbus? Bandenservice Ommen B.V. heeft een groot assortiment aan auto- en vrachtwagenbanden van verschillende merken. Bij twijfel over het meest geschikte merk of type voor uw truck of oplegger, helpen wij u graag met de juiste keuze.

Autobanden voor ieder seizoen

Afhankelijk van het seizoen krijgt u als bestuurder met verschillende weersomstandigheden te maken. Om zo veilig mogelijk van A naar B te komen, is het verstandig om het juiste type autoband te kiezen. Zomerbanden zijn minder geschikt voor temperaturen onder de 7 °C en met winterbanden verstevigt u de grip op de weg. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de verschillen tussen diverse banden. Bandenservice Ommen B.V. adviseert u graag over de beste band voor elk seizoen. Natuurlijk wisselen wij de banden ook voor u, dit zodat u met meer rijcomfort over de wegen rijdt.
Autobanden voor ieder seizoen
Winterbanden
Winterbanden

Winterbanden

In Nederland kennen we nauwelijks strenge winters. Toch is het verstandig om als automobilist winterbanden aan te laten brengen onder uw auto. Met winterbanden rijdt u veilig door sneeuw, hagel en regen. Deze banden zijn gemaakt van een speciale rubbersamenstelling, waardoor ze elastisch en flexibel blijven. De combinatie van zacht rubber en lamellen in het profiel zorgt ervoor dat u meer grip op de weg heeft.

All Season banden

All Season banden zijn geschikt voor zowel zonnige zomerse omstandigheden als wanneer er sneeuw in de winter valt. Een bandenwissel tussen zomer en winter is dus niet meer nodig. Omdat deze banden voor elk seizoen geschikt zijn, zullen ze minder goed presteren in de winter dan winterbanden. Toch zorgen deze banden voor genoeg grip op de wegen. De band zal onder alle weersomstandigheden een goede prestatie leveren.
All season banden
All season banden
Zomerbanden

Zomerbanden

Komt de temperatuur buiten boven de 7 °C uit? Maak dan een afspraak bij de garage van Bandenservice Ommen B.V. en laat uw winterbanden vervangen door zomerbanden. Zomerbanden zijn ideaal voor het klimaat en de wegen in Nederland. Met het profiel van de banden heeft u op natte en droge wegen goede grip. Zomerbanden zorgen voor een betere wegligging, een kortere remweg en meer grip op de weg. Zo verkleint u de kans op ongelukken.

Bent u er niet helemaal uit welke banden u wilt voor uw auto? Bandenservice Ommen B.V. geeft u deskundig advies en uitleg over de verschillende banden.

Veilig op weg met de juiste banden

Naast autobanden voor ieder seizoen kunt u bij Bandenservice Ommen B.V. ook terecht voor andere banden. Hieronder volgt een kort overzicht van ons assortiment. U kunt ook altijd bij onze garage in Ommen langskomen om de rest te bekijken.
Veilig de weg op
Veilig de weg op
Banden motorfiets

Motorbanden

Bent u in het bezit van een motor? Laat u zich dan door onze bandenspecialist informeren over het type band dat voor uw motor geschikt is. De keuze voor een motorband is afhankelijk van meerdere factoren, zoals het type motor, de ondergrond, het gewicht en de snelheid. Daarnaast is het belangrijk dat de banden van uw motor goed op spanning zijn. Bandenservice Ommen B.V. adviseert u over alle aspecten van motorbanden.

Gazonbanden

Kleine banden nodig voor uw grasmaaier of kruiwagen? Kom langs bij de garage van Bandenservice Ommen B.V.. In het assortiment vindt u niet alleen banden voor gazonmaaiers, maar ook voor skelters en steekwagens. Bovendien geeft de bandenspecialist u deskundig advies en worden de banden ter plekke gemonteerd.
Gazon banden
Gazon banden
Vrachtwagen banden
Vrachtwagen banden

Vrachtwagenbanden

Als vrachtwagenchauffeur brengt u vele uren door op de snelweg. Daar hoort natuurlijk een veilig gevoel bij. Een goed stel vrachtwagenbanden zorgt voor deze zekerheid. Met de juiste band rijdt u niet alleen veiliger, maar ook zuiniger. Bij het kiezen van een vrachtwagenband kijken we onder meer naar de stuuras en drijfas van de truck. Voor elk soort as is namelijk een ander soort band nodig. Laat u dus goed adviseren door de specialisten van Bandenservice Ommen B.V..

Bestelwagenbanden

Wist u dat 10% van alle auto’s op de wegen in de Benelux bestelauto's zijn? Denk aan taxibusjes en bedrijfswagens. Voor deze auto’s is het belangrijk om veilig, goedkoop en comfortabel op de plaats van bestemming te komen. Daarom hebben bestelwagenbanden een perfecte wegligging en een lage rolweerstand. Dit zorgt voor weinig slijtage aan het oppervlak. De bandenspecialist van Bandenservice Ommen B.V. vertelt u graag alles over de eigenschappen van bestelwagenbanden.

Benieuwd naar de juiste banden voor uw voertuig? Kom langs bij onze garage in Ommen voor een vrijblijvend gesprek.

Bestelwagen banden
Bestelwagen
Velgen
Velgen

De beste velgen voor uw auto

Bent u op zoek naar nieuwe velgen voor uw auto? Voor het grootste assortiment aan velgen schakelt u Bandenservice Ommen B.V. in. Losse lichtmetalen en stalen velgen in allerlei soorten en maten vindt u terug in onze garage in Ommen. Heeft u al een bepaald type velg op het oog? Wij kunnen deze eenvoudig voor u regelen. Bezoek Wielengids.nl voor meer informatie over de velgen.

Onze merken

Momenteel zijn er 91 merken actief op de Nederlandse autobandenmarkt. Bandenservice Ommen B.V. biedt u het grootste assortiment banden van A-merken, B-merken en C-merken.

Premium autobanden

Michelin, Bridgestone, Continental, Dunlop, GoodYear en Pirelli.

Beste Prijs/Kwaliteitsverhouding

Gislaved, Barum, BFGoodrich, Falken, Hankook, Kleber, Kumho, Nexen, Nokian, Semperit, Toyo, Uniroyal, Vredestein en Yokohama.

Daarnaast hebben wij ook budget autobanden in voorraad. Onze banden zijn leverbaar in alle gangbare maten. Neem contact op voor meer informatie.

Diverse banden
Diverse banden

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, of wilt u meer informatie?

Bel dan gerust naar 0529-45 37 84 om de mogelijkheden te bespreken. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen via ons contactformulier.