Een band met iedere klant
Banden Service Ommen

Accu's klein van formaat
groot in prestaties

Profiteer van de beste bandenservice

De banden van uw auto vormen de enige connectie tussen u en het wegdek. Om comfortabel en veilig te kunnen rijden, is het daarom belangrijk dat uw autobanden goed afgesteld zijn. Banden Service Ommen heeft daar als bandenspecialist diverse methoden voor, zoals het uitlijnen en balanceren van de banden. Ook voor het op spanning brengenrepareren en wisselen van autobanden maakt u een afspraak bij de garage in Ommen.  

Bandenwissel

Om zowel ’s zomers als ’s winters veilig de weg op te gaan, adviseert Banden Service Ommen het gebruik van winter- en zomerbanden. De eigenschappen van deze banden zorgen voor een optimale wegligging en remweg onder diverse weersomstandigheden. Bovendien doet u langer met uw zomerbanden als u deze in het najaar verwisselt voor de winterbanden. Kom langs bij de garage in Ommen voor een snelle, vakkundige bandenwissel. 

Naar de garage

Bandenspanning

Iedere autoband heeft een eigen bandenspanning. Het is belangrijk om deze regelmatig te controleren en bij te stellen, want het rijden op een te hoge of lage bandenspanning kan voor vervelende situaties zorgen. Denk aan minder grip op de weg, een grotere kans op een klapband of verkeerde slijtage van de banden. Banden Service Ommen adviseert u over de optimale bandenspanning voor uw auto, truck of bestelwagen. 

Bekijk alle banden

Bandenreparatie

Autobanden zijn gemaakt van de beste materialen. Toch kan het gebeuren dat een band beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een scherp voorwerp of slijtage. Het is van groot belang dat de band dan zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Maak daarom een afspraak bij de bandenspecialist in Ommen voor een deskundige bandenreparatie. Let op, een autoband mag maximaal 3 keer gerepareerd worden.  

Bezoek de garage

Balanceren

Beweegt uw stuur langzaam heen en weer bij snelheden tussen de 40 en 70 kilometer per uur? Of heeft u juist bij hoge snelheden last van een trillend stuur of een ander auto-onderdeel? Dan is uw auto niet goed gebalanceerd. Laat de monteur van Banden Service Ommen dit voor u uitvoeren. Balanceren voorkomt extra slijtage en verbetert het wegcontact van de auto. Ook stopt het trillen van het stuur, waardoor u comfortabeler rijdt.   

Vraag meer informatie aan

Uitlijnen

Door de wielen van uw auto precies in hetzelfde spoor te laten lopen, bereikt u een optimale wegligging. Dit wordt uitlijnen genoemd. Merkt u dat uw stuur niet terugdraait na een bocht, of heeft uw auto een afwijking naar één kant? Dan is uw auto waarschijnlijk niet goed uitgelijnd. De monteur van Banden Service Ommen adviseert om uw uitlijning iedere 20.000 kilometer te laten controleren. Maak hiervoor een afspraak bij de garage in Ommen. Zo voorkomt u overmatige slijtage van de banden en beweegt u zich veiliger over de weg.

Neem contact op