Kwaliteitsonderdelen voor een veilige auto
In Ommen en omgeving

Kwaliteitsonderdelen voor
een veilige auto

Rij comfortabel en veilig op de weg

Schokbrekers


Om comfortabel te rijden spelen schokbrekers een grote rol, maar ze bepalen ook voor een groot deel uw veiligheid. Schokdempers zorgen ervoor uw banden contact houden met de weg in alle weeromstandigheden. 

Gevaar treedt al snel op als schokbrekers niet goed onderhouden zijn. Kom één keer per jaar langs om us schokdempers te inspecteren en testen. Zijn ze aan vervanging toe, kan Banden Service Ommen nieuwe schokdempers voor u plaatsen. Uiteraard krijgt u vooraf een belletje voordat er aan uw auto gesleuteld wordt. 

Remmen


Op uw remmen moet u kunnen bouwen. Gevaarlijke situaties ontstaan snel zodra uw remmen versleten zijn. Rij en rem veilig en laat uw remblokken en remschijven regelmatig controleren. Zijn ze aan vervanging toe? Het professionele team repareert of vervangt ze voor weinig.

Uitlaten


De uitlaat is een kwetsbaar deel van de motor. Kapotte uitlaten zorgen voor geluidsoverlast en stoten onnodig veel gas uit. Voor reparatie of vervanging van uw uitlaat komt u langs bij  de deskundige monteurs van Banden Service Ommen Voor bijna elke type auto heeft Banden Service Ommen de juiste uitlaat op voorraad. 

uitlaten bandenservice ommen

Trekhaken


De auto staat bekend om het vervoeren van mensen, maar er is nog zoveel meer uit te halen. De auto kan ingezet worden voor het vervoer van spullen, of zelfs voor het vervoer van een vakantieverblijf. Een trekhaak is hierbij onmisbaar. Met een trekhaak hangt u makkelijk een karretje of caravan achter uw auto. Wij beschikken over onder andere vaste trekhaken, afneembare trekhaken en wegklapbare trekhaken.